Тел. 04134/ 2260, E-mail: kmet@bratia-daskalovi.com ,  kmet@brdaskalovi.egov.bg    

Наредба за реда и условията за извършване на разкопаване на техниеската инфраструктура на територията на Община Братя Даскалови

Проект на нова Наредба за реда и условията за извършване на разкопаване на техниеската инфраструктура на територията на Община Братя Даскалови - ТУК!


Мотиви към проекта на Наредба за реда и условията за извършване на разкопаване на техниеската инфраструктура на територията на Община Братя Даскалови  - ТУК!


На заинтересованите лица се предоставя 14-дневен срок, считано от 11.05.2020 г., за предложения и становища по настоящия проект на Наредба №16 за реда и условията за извършване на разкопаване на техниеската инфраструктура на територията на Община Братя Даскалови. Предложения могат да бъдат депозирани в Информационния център в сградата на Община Братя Даскалови, с. Братя Даскалови, ул. „Септемврийци” 55 или на следния електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. За контакти: тел. 04134/22-60.

Адрес:

Област Стара Загора
община Братя Даскалови,
с. Братя Даскалови,
ул. Септемврийци № 55

Кмет:
04134/ 2388
kmet@bratia-daskalovi.com

Местни данъци и такси
Старши  експерт
localtaxes@bratia-daskalovi.com

...